[rev_slider_vc alias=”slider-main-fashion-3″]

NOUTATI

ULTIMELE BUCATI

null

CERCEI MAGICI

Din aur alb, galben si roze

Descopera colectia

null

PANDANTIVE RARE

Cu si fara piatra

Descopera colectia

null

INELE PRETIOASE

Cu diamant

De la 238 lei

null
Aurex.ro s-a nascut din dorinta de a oferi doritorilor bijuterii din aur si argint la preturi sub media pietei. Multe bijuterii au fost ”salvate” de la distrugere, topire, disparitie. Acestea au fost reconditionate cu migala de catre bijutieri, modificate, curatate, dezinfectate, polisate.

Fiecare bijuterie este atent verificata, marcata si certificata de catre specialisti in domeniu, din cadrul ANPC, Directia de Metale Pretioase. Astfel aveti siguranta ca bijuteriile achizitionate sunt veritabile, iar puritatea metalului pretios este cel mentionat in Certificatul de Garantie emis de vanzator.

Fiecare bijuterie a fost reconditionata cu migala de catre bijutieri recunoscuti. In unele cazuri se pot observa mici retusuri doar cu lupa, fiind aproape invizibile cu ochiul liber. Calitatea metalului pretios este garantata de Certificatul de Garantie emis de catre vanzator.

Fiecare bijuterie a fost verificata și marcata de catre specialisti in domeniu, din cadrul ANPC, Direcția de Metale Pretioase. Astfel aveti garantia verificarii bijuteriei achizitionate de catre reprezentantul institutiei abilitate in domeniu de a face aceste verificari si de a marca bijuteria din aur sau argint.

Primeste un cod cupon de 5%

Aboneaza-te sa primest promotii lunare

[wc_mailchimp_discount]

The message will be closed after 20 s
Ajax Loading